EA med nye samarbeidsprosjekter

Nye spill fra profilerte utviklere

EA samarbeider med amerikanske Epic og japanske Grasshopper Manufacture.

Spillgiganten Electronic Arts har sikret seg et par spennende nye avtaler med to svært profilerte spillstudioer. Begge avtalene er gjennom EA Partners, som er et system EA har for å utgi og promotere spill fra studioer de ikke eier.

People Can Fly er kjent for Painkiller.

Den ene avtalen er med Epic, kjent for Gears of War og Unreal-serien. Utviklingen skjer ved polske People Can Fly, som utviklet Painkiller før de ble kjøpt opp av Epic. Pressemeldingen røper ingen detaljer om spillet, men det skal være et actionspill til PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Folk med en forkjærlighet for skrekk og det bisarre kan glede seg over et samarbeid mellom Resident Evil-skaper Shinji Mikami og Goichi Suda, kjent for blant annet Killer 7. Prosjektet deres er et skrekkactionspill til PC, Xbox 360, Playstation 3 og Wii. Mikami fungerer som produsent for spillet og Goichi Suda står for regien. Spillet utvikles hos Sudas Grasshopper Manufacture.

Det er ikke annonsert noe om hvordan de to spillene blir, bortsett fra at begge er helt nye spill uten tilknytning til selskapenes tidligere titler. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon så snart noe foreligger.

Siste fra forsiden