EA satser på mystisk MMO

Søker folk til nok et massivt og revolusjonerende spillprosjekt.

EA satser tungt på flere fronter, både sosiale spill, store oppfølgere, miljøvennlighet og ikke minst - MMO-spill. Sistnevnte ser ut til å ha falt i særlig smak.

MMO-spill tjener mye penger om de gjør suksess.

Gigantutgiveren nøyer seg nemlig ikke med mastodontprosjektet Star Wars: The Old Republic, som er spådd å være tidenes dyreste spillprosjekt. Via en stillingsutlysning får vi vite at de har enda et massivt onlinespill under utvikling. Det gir all verdens mening når man ser hvor populært og innbringende et slikt spill kan være.

Den noe uformelle jobbteksten henvender seg til en webarkitekt, eller som EA velger å kalle det: «en web-ninja som er kyndig med alle netteknologier og har omfattende erfaring med å skalere serversystemer». Videre bes det om at du «kjenner alle krinker og kroker av netteknologi, slik at om dette var en Jeopardy-kamp så hadde du tatt en ubestridt seier som Internetts Ken Jennings».

The Old Republic er en virkelig storsatsning.

Jobben er hos EAs avdeling i Redwood City, som blant annet huser The Sims Studio og Visceral Games. Sistnevnte er best kjent for å ha laget den populære Dead Space-serien og det svært voldelige Dante's Inferno. Kravene som stilles til søkerne er svært høye og førsteutkastet av av jobbutlysningen omtalte det uannonserte prosjektet som et «revolusjonerende MMO». Dermed er det bare å smøre seg med tålmodighet til EA selv letter sløret av prosjektet.

EA er som nevnt også involvert i Star Wars: The Old Republic, ettersom de eier spillets utvikler BioWare. Vi har sett på stortittelen ved flere anledninger, og lar oss stadig imponere.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden