Eksplosiv racing i lomma

Eksplosiv racing i lomma

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det høyst eksplosive og ekstremt lite realistiske bilspillet Split Second: Velocity tok oss med storm tidligere i år. Kritikere ga ros for god grafikk, herlig fartsfølelse og ikke minst de revolusjonerende fellene man kunne aktivere for å sette motstanderne ut av spill.

Disse inkluderte alt i fra å eksplodere bensinstasjoner langs veien, velte gigantiske skyskrapere over de andre sjåførene eller til og med forårsake en flystyrt.

Det er en stund siden vi fikk vite at en PSP-versjon også var under utvikling. Nå er det endelig klart når vi får fingra i den håndholdte versjonen, spillet vil sprenge PSP-er i fillebiter fra og med den 16. november.

PSP-versjonen vil ha lokal flerspillemodus for opptil fire spillere (konsollversjonen støttet bare to) og vi vil bli servert en helt ny bane som ikke var med i den originale versjonen.

Les også: Split Second: Velocity
Les også: Få eksplosiv racing i lomma
Les også: Berøringssensitiv PSP2 på vei


(Kilde: CvG)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen