Få eksplosiv racing i lomma

Få eksplosiv racing i lomma

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Split Second er et bilspill som virkelig fortjener beskrivelsen eksplosivt. Fra skaperne av det glimrende ATV-spillet fikk vi en påminnelse om at racing ikke bare handler om blodhard realisme og antall polygoner, det viktigste er at spillet er morsomt å spille. Som deltaker i et fiktivt og sinnsykt reality-program var det opp til spillerne å svinge unna alt i fra brennende busser, gigantiske cruiseskip til fallende skyskrapere.

Med den nyanonserte PSP-versjonen av spillet vil vi kunne ta med spillet i lomma. Hvordan det vil gå å porte et så utrolig heseblesende og helt sikkert prosessorkrevende spill til den vesle bærbare maskinen gjenstår å se.

Joystiq melder at det vil være lokal flerspiller for opptil fire personer på en gang, men onlinedelen har visstnok blitt økset. Ellers ser spillet ut til å være det samme i lommeformat.

Split Second til PSP skal være klart rundt juletider i år.

Les også: Anmeldelse av Split Second
Les også: Hvilke håndholdte spill lastes ned oftest
Les også: PSP Go var en test


(Kilde: Joystiq)

Split Second

Split Second

Split Second

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen