Mafia II ekspanderes

Ekstra forbrytelser

Det kommende krimspillet får minst to ekstra dose med innhold.

Mafia: The City of Lost Heaven er høyt elsket av mange spillere, og i Gamer.no-redaksjonen satt det nok hjerter i brann til å snike seg inn på vår liste over det forhenværende tiårets femti beste spill. En oppfølger har vært under utvikling i flere år, og mot slutten av august skal den endelig lanseres.

Vår nye venn Jimmy.

Allerede nå melder utgiver 2K Games at det blir nedlastbare tilleggspakker til spillet. Mafia II følger kompisene Vito og Joe på deres ferd gjennom underverdenen i den fiktive byen Empire Bay, mens tilleggspakkene er viet leiesoldaten Jimmy. Jimmy er en brutal og effektiv fyr, den de andre gangsterne i Empire Bay ringer når de trenger noen til å rydde problemer av veien.

Den første pakken har fått navnet The Betrayal of Jimmy. Den slippes samtidig som selve spillet og blir gratis å laste ned, men med et par forbehold. For det første er den eksklusiv til PlayStation 3, og for det andre får du den kun gratis hvis du kjøper Mafia II nytt. Kjøper du spillet brukt koster The Betrayal of Jimmy deg rundt sytti kroner. Med andre ord noe av det samme opplegget som EA har kjørt med Dragon Age og Mass Effect 2.

Uansett hvordan du får tak i det inneholder The Betrayal of Jimmy flere dusin særdeles actionfylte oppdrag. Det loves dramatiske biljakter og store skyteoppgjør, men det er litt uklart i pressemeldingen om disse er knyttet sammen av en faktisk historie eller bare er der for moro skyld. Tittelen på pakken indikerer iallefall at det er en eller annen form for historie.

Pakke nummer to har tittelen Jimmy's Vendetta, og denne kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Pris og dato er ikke satt, og det er heller ikke så veldig mange detaljer om hva den inneholder. Det eneste vi vet er at det blir nye områder og oppdrag lagt til Empire Bay.

Hvis du vil vite mer om Mafia II kan du lese våresniktitter, eller du kan vente til demoen lanseres i begynnelsen av august og teste selv.

Siste fra forsiden