Ekstremt Test Drive-spill på vei

Atari har kunngjort at de jobber med et nytt Test Drive-spill til PS2. Spillet heter Test Drive: Eve of Destruction.

Test Drive-serien dukket først opp på PC i 1987, og det er nok flere enn undertegnede som har gode barndomsminner fra de tidlige spillene i denne serien. Det er imidlertid lenge siden det relativt intelligente gameplayet fra de første spillene forlot serien til fordel for mer action, og Eve of Destruction ser absolutt ikke ut til å forandre denne trenden.

Her loves det nemlig enda mer action, mer fart, og større og mer spektakulære krasj. Spillet vil komme med en hel rekke nye og vanvittige biler og en haug med nye typer billøp. Blant de nye disiplinene finner vi "Demo Derby", hvor målet er å sørge for at din bil er den siste som fremdeles er i kjørbar stand, "Gauntlet", hvor du kjører en begravelsesbil og må forsøke å fullføre et visst antall runder mens alle de andre bilene prøver å krasje bilen din i stykker, og "Trailer Race", hvor løpet kompliseres av store tilhengere som ikke må ødelegges (fullstendig).

Spillet kommer med over 30 kjøretøy, et dynamisk lydspor og mulighet for at opp til fire spillere kan spille sammen via delt skjerm. Spillet skal komme i salg til PS2 til høsten, og utvikles av Monster Games (som står bak NASCAR: Dirt to Daytona).

Siste fra forsiden