Elder Scrolls V er på vei

Elder Scrolls V er på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det skapte stor oppmerksomhet da det ble rapportert fra QuakeCon at Bethesda ikke hadde noen planer for et nytt Elder Scrolls-spill. Det var Todd Howard som representerte Bethesda på USAs største LAN-party. Howard hintet også til muligheten for et Elder Scrolls MMO, noe som skapte stor entusiasme blant de mange oppmøtte.

Det viser seg likevel at Todd Howard ble kraftig feilsitert og feiltolket av de oppmøtte journalistene. Bethesdas Peter Hines har gått ut i Bethesdas egen blogg for å ordne opp i spekulasjonene som oppstod i etterkant av Quakecon.

Planene er absolutt til stede for et nytt spill i Elder Scrolls-serien. Hines gjør det helt klart at det vil komme et nytt spill, det blir bare en stund til. Bethesda er allerede i full gang med et nytt prosjekt men vil foreløpig ikke prate om hva det er. De vil holde tilbake all informasjon til de har noe "amazing" å vise frem.

Når det gjelder mulighetene for en Elder Scrolls MMO konstaterer Hines at Todd Howard og hans produksjonsteam ikke arbeider med en MMO. Samtidig nevner han at Zenimax, selskapet som eier blant annet Bethesda, har et annet studio, Zenimax Online Studios, som arbeider med en MMO. Så langt har det ikke kommet frem noen opplysninger om hva dette prosjektet egentlig er.

Da kan vi bare spekulere i hvorvidt Zenimax Online Studios arbeider med et Elder Scrolls MMO, om de har tatt over Fallout MMO-prosjektet til Interplay, eller om de arbeider med noe helt annet. Det som synes helt sikkert er i hvert fall at muligheten for et nytt Elder Scrolls spill i 2010, som ble annonsert da Fallout 3 kom ut i butikkhyllene, ikke er særlig aktuelt.

(Kilder: Bethblog.com og Joystiq.)

The Elder Scrolls III: Morrowind

Windows
Slippdato: 2. mai 2002
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Bethesda Softworks
Utgiver: Bethesda Softworks

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen