Bibel-legende blir spill

Eldgammel fristerinne

The Path-utvikler Tale of Tales neste prosjekt handler om bibelske Salomé.

Den vesle spillutvikleren Tale of Tales vakte litt oppsikt med The Path, og diverse kritikere hyllet og slaktet det. Vår egen anmelder avstod fra å gi det noen endelig karakter, og mente spillet var en svært interessant og uvanlig opplevelse.

Tale of Tales har nå kunngjort sitt neste spill, Fatale. Mens The Path var basert på historien om Rødhette henter det nye prosjektet inspirasjon fra en enda eldre kilde. Fatale er nemlig basert på legenden om Salomé, som for 2000 år siden forlangte hodet til Døperen Johannes som belønning for å ha danset for sin stefar, Kong Herodes.

Det er den britiske forfatteren Oscar Wildes tolkning av begivenhetene som fungerer som inspirasjonskilde for Fatale. Her framstiles hun som en ung kvinne med varme følelser for profeten, og spillet skal blant annet handle om femme fatale, altså kvinner som frister menn til sitt endelikt.

Noen detaljer om selve gameplayet er ikke offentliggjort, men det er ikke veldig lenge til spillet slippes. 5. oktober skal det være klart for nedlasting. Noen pris er foreløpig ikke oppgitt.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden