Blogg: BlizzCon 09, dag 1

En ensom rytter

Å reise til andre siden av jordkloden er ikke til å fnyse av.

LOS ANGELES (Gamer.no): Jeg merker at årene tar på. Sakte men sikkert eldes jeg, og ting som før var spennende, begynner å bli slitsomt. Jeg tenker da på spesielt på reising. Etter en lang reise har jeg endelig kommet meg på plass i Los Angeles hvor jeg skal overvære Blizzards årlige Blizzcon-messe.

Mange vil inn.

Lang reise

Turen over fjorden var dessverre ikke like friksjonsfri denne gangen som da jeg reiste sist. Trondheim – Oslo – Amsterdam - Los Angeles er vel ikke akkurat en chartertur fra helvete, men problemet er at med en gang du lander på LAX, når det egentlig er midt på natta hjemme hos dere, har klokken beveget seg to timer frem her, og en lang dags kamp mot amerikansk tid er i gang.

Slike reiser er ofte veldig ensomme. Mine kollegaer fra rundt om i Europa kommer ofte med et utall forskjellige fly, og dette gjør at vi sjelden møtes før vi sitter i hotellobbyen ved vår endelige destinasjon. Jeg ser meg nødt til å ty til skadefryd. Mikael, Lasse og Øystein er riktignok en glad gjeng i Tyskland om dagen, men slik jeg forstår det har de det veldig varmt, og tyskerne later heller ikke til å være noen stor tilbyder av oksygen. Jeg har ingen problemer rent bortsett fra at jeg ved ankomst var trøtt som en bever i et badekar.

Programmet for dagen i dag blir selvfølgelig spilling samt et forsøk på å få oversikt. Jeg ser selv mest frem til å se progresjonen på Diablo III, da jeg føler jeg har spilt Starcraft II og World of Warcraft til døde allerede. Jeg undres egentlig på hva Blizzard gjør med Starcraft II i disse dager. Det har sett lanseringsklart ut hver gang jeg har spilt det de siste to årene, så den siste finpussen later å være et kongelig slott verdig.

Jeg skal i løpet av mine to dager her også intervjue personer som Leonard Boyarsky og Christian Lichter angående Diablo III, Chris Sigatay om StarCraft II, noen om World of Warcraft og det nye Battle.net. Hvis dere har noen gode spørsmål jeg skal stille, kan disse mailes rett til meg på marius@gamer.no

Disse kommer rett fra World of Warcraft.

Oppdatert etter åpningsseremonien

Åpningsseremonien er akkurat ferdig, og til tross for at det var mye gode nyheter, var avsløringene som forventet. Munken ble vist frem som en ny klasse til Diablo III. Han har et stort repertoar i form av at han både bruker magi samtidig som han later til å være veldig farlig med hendene.

Som tidligere antydet på diverse sider på nettet var det Cataclysm som ble avslørt som den nye utgivelsen til World of Warcraft. Denne vil la spillerne gå opp til erfaringsnivå 85, og inneholder en omlegging av sonene i Azeroth. Horden får goblins som ny klasse, mens alliansen får de småskumle Worgens.

Nå er arrangementet i gang for fullt. 20000 billetter var solgt ut allerede 30 sekunder etter at de var klare for salg, raskere enn Paladins stormer til forumene etter en ”nerf”, som Morhaime så fint sa det.

Jeg kommer naturligvis til å få godt med tid på de nye titlene. Jeg skal teste ut den nye World of Warcraft-ekspansjonen i tillegg til den nye klassen i Diablo 3. Om ikke dette var nok, er enspillerkampanjen i StarCraft II spillbar for første gang, og jeg gleder meg til å sette fingrene i den.

Dere får ha en god helg, det skal i alle fall jeg ha.

Siste fra forsiden