Gratis innhold til Need for Speed: Shift

Enda flere biler

Trass tøffe tider er EA fortsatt spandable med ekstramateriale.

Need for Speed: Shift imponerte vår anmelder stort, og spillet ble belønnet med en nier da det ble testet i september. Hvis du har plukket opp spillet kan du nå se fram til litt ekstra å henge fingrene i, for EA har offentliggjort at den første pakken med ekstrainnhold slippes i begynnelsen av desember. Denne blir gratis å laste ned.

Ingen nymotens biler som denne i Team Racing.

Navnet på pakken er Team Racing, som også er navnet på den nye spillmodusen den inneholder. Modusen lar spillerne sette opp lagkonkurranser over nettet, nærmere bestemt to lag med opptil seks spillere på hver. Nøyaktig hvordan denne modusen skal foregå forteller EA fint lite om.

Om du er mer interessert i nye biler har pakken også noe for deg. Vi får fem «ferske» biler å teste, og det dreier seg hovedsakelig om modeller fra slutten av 60-tallet. Bilene er Chevrolet Corvette Stingray 427, Shelby GT-500, Dodge Charger R/T, Dodge Challenger R/T og Toyota Supra Mark IV.

For Xbox 360-eiere slippes Team Racing-pakken over hele verden 1. desember. PlayStation 3-eiere må vente til 2. desember i Europa, og 10. desember i Statene. PC- og PSP-utgavene er ikke nevnt i pressemeldingen.

Siste fra forsiden