Sommerslipp for neste Dragon Quest

Engler og drager

Sentinels of the Starry Skies kommer til Europa om noen måneder.

For noen år siden kom den overraskende nyheten om hvilken konsoll som skulle velsignes med det neste spillet i den gamle Dragon Quest-serien. Serien er enormt populær i Japan, og konsollen som sikret det ville få et svært sterkt kort på dette markedet.

Selvsagt er det labyrinter å utforske.

Få forventet at lille DS skulle ende opp med spillet, men i ettertid virker det kanskje ikke så rart, tatt i betraktning at den tross alt er den mestselgende spillmaskinen på markedet.

I Japan kom Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies for nesten et år siden, og ifølge Eurogamer har Nintendo og Square Enix nå bestemt seg for å slippe spillet i Europa i løpet av sommeren. Dato er foreløpig ikke satt.

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies bryter med en del konvensjoner i den ellers så konservative serien.

Spillet er i motsetning til forgjengerne designet for flerspiller og samarbeid, og du kan lage din egen spillfigur. Mer velkjente elementer som turbaserte kamper og muligheten til å velge mellom ulike klasser er fortsatt på plass.

I rollen som skytsengel skal du beskytte og hjelpe befolkningen i en liten by. Ved å utføre oppdrag for folk samler du magisk kraft fra deres takknemlighet. Kraften skal brukes av hovedpersonen og hans engelkamerater til å nå Guds rike, men selvsagt dukker det opp et par problemer og trusler mot verdensfreden på veien mot målet.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden