Enorm Halo-samling på vei

Enorm Halo-samling på vei

De fire eventyrene med Master Chief får en omfattende samlepakke.

Mandag kveld bekreftet Microsoft at alle fire spillene i den velkjente Halo-serien samles til én utgivelse. Halo: The Master Chief Collection kommer til Xbox One 11. november, passende nok for tiårsjubileet for Halo 2.

Flerspiller slik man husker dem

Samlepakken kommer med oppdaterte versjoner av Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4. Alle spillene vil kjøre i 1080p med 60 bilder i sekundet, og Halo 2 får den samme behandlingen som Halo: Combat Evolved Anniversary, med nye teksturer, modeller og oppdatert lyd.

Du kan imidlertid selv velge om du vil ha den oppdaterte versjonen, eller om du vil nyte spillet slik det var for ti år siden. Lite ble sagt om hva som blir gjort med Halo 3 og Halo 4, bortsett fra at de kjører med høyere oppløsning og bildefrekvens.

Mange mener flerspillerdelen i Halo 2 er den beste av de fire spillene, og denne modusen er helt intakt med originalspillet. Det samme gjelder også de tre andre spillenes flerspillerdel. I tillegg til dette vil alle kart som har kommet til samtlige spill være tilgjengelig på dedikerte servere.

Samles til én opplevelse

De fire spillene styres fra et samlet brukergrensesnitt. Her er alle kapitler låst opp fra starten av, og det er helt opp til deg hva du vil spille. Du kan også spille en av de mange spillelistene utviklerne har laget. Her kan man nyte ulike deler av de fire spillene fortløpende etter hverandre. Et eksempel på dette er at man kan velge å spille gjennom alle oppdrag der man kjører det velkjente kjøretøyet «Warthog».

De tre spillene blir utviklet som et samarbeid mellom 343 Studios, Saber Interactive og Certain Affinity. Alt kommer samlet på én Blu-ray-disk.

I tillegg til alle spillene får alle som kjøper samlingen tilgang til betatesten av flerspilleren til Halo 5. Denne starter i desember. Sist, men ikke minst, får man tilgang til den mye omtalte TV-serien Halo: Nightfall når den omsider kommer i november.

Siste fra forsiden