Epic Games Store - gratis spill

Epic-butikken gir bort 15 spill i jula

Gavedrysset har begynt.

Epic Games

Det lakker mot jul, og med det har Epic Games Store som vanlig tenkt å dele ut en haug med PC-spill. Mens nettbutikken vanligvis gir bort to-tre spill i uka, kan spillere raske med seg ett spill hver dag i 15 dager – altså frem til 30. desember.

Epic-butikken gir bort et nytt spill hver dag frem til 5. januar.
Epic Games

Tilbudsrekka er allerede i gang, med strategispillet Bloons TD 6. Dette er gratis frem til klokka 17:00 på fredag 16. desember, hvorpå et nytt spill skal deles ut.

Akkurat hva som ligger i gavesekken er foreløpig uvisst, og Epic vil holde alt hemmelig frem til hvert gratisspill rulles ut. Ved tidligere julekavalkader har nettbutikken delt ut spill som Tomb Raider, Control, Prey og Shenmue 3 – så det bør være muligheter for å plukke med seg noen spennende titler i år også.

For å finne ut hva hver dag byr på er det bare å svinge innom butikkens side for gratisspill, der du trykker deg inn på spillet og finner knappen merket «Get». Tilbudet krever at du har en Epic-konto, og du får beholde samtlige spill etter utdelingen er over.

Gavedrysset skjer i forbindelse med Epic Game Stores store julesalg. Frem til 5. januar blir det tilbud på hundrevis av nye og gamle spill, inkludert FIFA 23, Marvel's Spider-Man Remastered og New Tales From the Borderlands.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus i desember »

Siste fra forsiden