Epic Games Store - Batman

Epic-butikken gir bort seks Batman-spill helt gratis

Arkham og LEGO for alle.

Epic Games

Epic Games Store kliner denne uken til med et heftig gratistilbud, som overgår samtlige gaver butikken har delt ut tidligere. Frem til fredag 27. september kan alle som vil plukke opp hele seks Batman-spill, og det koster altså ikke en eneste krone.

Batman: Arkham Collection.
Warner Bros.
LEGO Batman Trilogy.
Warner Bros.

Det er de to trilogiene Batman: Arkham Collection og LEGO Batman Trilogy som deles ut. Førstnevnte inneholder Arkham Asylum, Arkham City og Arkham Knight, som alle fikk minst ni av ti poeng på vår karakterskala.

LEGO-samlingen byr på LEGO Batman, LEGO Batman 2: DC Super Heroes og LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Her er kvaliteten litt mer så som så, men fans av LEGO-spill vil nok likevel finne en del moro.

Vil du ha spillene er det bare å hoppe over til Epic-butikkens samleside for gratisspill. Her trykker du på pakken eller pakkene du vil ha, etterfulgt av et enkelt trykk på knappen merket «GET». Ved å logge deg inn, eller opprette en ny konto om nødvendig, er spillene dine til odel og eie.

Som Epic forteller på Twitter gis spillene bort for å feire Batmans 80-årsdag. Den svartkledde helten fyller år den 21. september, og ryktene skal ha det til at Epic også planlegger en slags markering av jubileet i Fortnite.

Rockstar deler også ut spill i disse dager.
Du kan skaffe deg Grand Theft Auto: San Andreas i en kort periode »

Siste fra forsiden