Angrerett i Epic Games Store

Epic Games-butikken innfører angrerett på spillkjøp

Tilbyr akkurat samme vilkår som Steam.

Epic Games/Gamer.no

Epic Games' digitale spillbutikk kom på banen mot slutten av 2018, og akkurat som selskapet hadde håpet har lanseringen skapt bølger på markedet. Takket være bedre vilkår for utviklere har studioer begynt å forlate toppkonkurrenten Steam, men det har tatt litt lenger tid å overtale mannen i gata.

Ved siden av de vanlige klagene om å måtte bruke en ny klient, har mange latt seg skremme av mangelen på angrerett i Epic Games Store. I løpet av butikkens første måned har det ikke vært mulig å få tilbake pengene for et kjøp, uansett om noe har gått galt eller ikke.

Epic har tydeligvis fått med seg klagene, og selskapet har nå rullet ut et skikkelig tilbud for refusjon.

Lånt fra Steam

På sine nettsider legger butikken frem de ulike betingelsene som må være oppfylt for å kunne søke om å få pengene sine tilbake. For Steam-brukere bør det hele virke ganske kjent, da Epic tydelig har latt seg inspirere av konkurrentens betingelser.

Kjøpere kan få refusjon på ethvert spill kjøpt via Epic Games Store, gitt at det har gått mindre enn 14 dager siden kjøpet og man ikke har spilt spillet i mer enn to timer. For forhåndsbestillinger legges angrefristen til 14 dager etter spillet faktisk er lansert.

Slik det står nå må spillere kontakte Epic via butikkens «Contact Us»-funksjon, der de må forklare situasjonen og vente på svar. Ifølge Epics Sergey Galyonkin jobber teamet imidlertid med en enklere løsning, som lar spillere fullføre prosessen selv.

Epic Games-butikken tilbyr to gratisspill i måneden.
Akkurat kan du få eventyrspillet What Remains of Edith Finch »

Siste fra forsiden