Podkast

Rad Crew #152

Er bransjen tjent med et premieshow som VGX?

Ukens Rad Crew dedikeres til prisutdelingen som var i helga.

Geoff Keighley (t.v.) og Joel McHale var programledere på VGX 2013.

Forrige helg var det på ny duket for den store prisutdelingen Video Game Awards, som er et samarbeid mellom GameTrailers og SpikeTV. I kjent stil fikk vi tre timer med reklame for eksisterende og kommende spill og produkter.

Annonseringer og pinligheter

Episode 152 av Rad Crew blir derfor en nyhetsfokusert episode der vertene snakker om avsløringene fra VGX. Her fikk vi blant annet de første scenene fra det etterlengtede eventyrspillet Broken Age. Dette kommer fra Double Fine, som ledes av Tim Schafer, designeren av Days of the Tentacle og de første Monkey Island-spillene. I følge Stian Askeland ser pek-og-klikk-spillet både magisk og lekkert ut.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Vertene ble også imponert over Tom Clancy’s The Division, som presenterte sin helt nye spillmotor Snowdrop Engine.

Videre snakker de om actionspillet Quantum Break fra Remedy Games, det lovende indiespillet No Man’s Sky og kritikerroste Tomb Raider som skal bli enda bedre på PlayStation 4 og Xbox One.

Men gutta bruker også mye tid på å diskutere om kåringer av denne typen egentlig har noe for seg, hvordan Joel McHale som programleder stadig sendte ut stikk til hvordan bransjen fungerer og hvordan medprogramleder Geoff Keighley fikk gjennomgå.

Aller først i episoden får vi en helt fersk toppliste, som denne uka tar utgangspunkt i spill der mat har vært en viktig inspirasjonskilde.

Grafikkmotoren til Tom Clancy's The Division imponerer.
Ubisoft

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 151 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 151
Rad Crew: Episode 150
Rad Crew: Episode 149

Les også
Anmeldelse: The Division

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden