Podkast

DoubleJump, episode 40

Er det nødvendig med en PlayStation 4.5?

DoubleJump diskuterer også Mirror's Edge: Catalyst, Rocket League og de minnes Jory Prum.

Marius og Gøran sjekket ut betaen til Mirror's Edge Catalyst, og er ikke bare imponert. Håvard hopper som vanlig sent på hypetoget og har endelig begynt å spille Rocket League.

Det har også vært en ganske tung uke. Hele det norske spillmiljøet mistet en sentral person like før helgen: Jory Prum – en mann som satte sine spor også hos gjengen i DoubleJump. De minnes lydteknikkeren, som dessverre gikk bort alt for tidlig.

Her er tidspunkter for noen sentrale samtaleemner:

  • (06:30) Rocket League
  • (23:00) Making a Murderer
  • (30:00) Mirror's Edge: Catalyst
  • (48:00) Dark Souls 3
  • (52:00) PlayStation NEO, aka. PlayStation 4,5

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden