Konkurranse

Copa Manageria

Er du Norges neste landslagssjef i Football Manager?

Vinn betalt reise til London for å være vår representant under EM i Football Manager.

Norske Mats Andrè Breesth Kristiansen vant Copa Manageria i fjor.
Privat

I forbindelse med lanseringen av Football Manager 2019, arrangerer Sports Interactive spillturneringen Copa Manageria for andre år på rad.

I turneringen, som også blir kalt EM i Football Manager, skal deltakere fra 16 europeiske nasjoner konkurrere om å bli offisielt kåret til den beste Football Manager-spilleren i vår del av verden. I fjor gikk nordmannen Mats Andrè Breesth Kristiansen helt til topps.

Nå har Sports Interactive bedt om hjelp fra Gamer.no til å finne en verdig representant som vil gi alt for Norge i turneringen – og som vil kjempe for å forsvare Copa Manageria-tittelen vår i England første helgen i desember.

Skjermbilde fra Football Manager 2019.
Sports Interactive

Vi arrangerer derfor en konkurranse der førstepremien er at du tildeles rollen som landslagssjef for det norske Copa Manageria-laget.

Dette innebærer en betalt reise til London helgen 1.–2. desember 2018 og en Steam-kode til det nye Football Manager 2019-spillet.

Slik kan du vinne tur til England

Fordi Copa Manageria-reglene tilsier at hver nasjon må velge minimum fem spillere fra sitt eget land i Fantasy Draft, har vi valgt å legge opp utvelgelsen av årets norske landslagssjef på følgende måte:

  • Ranger de fem norske spillerne i valgfrie posisjoner du vil ha med på Copa Manageria-laget ditt (1-5. plass)
  • Vi trenger kun for- og etternavn på spillerne i rangert rekkefølge – ingen begrunnelse hvorfor du har valgt dem
  • Send ditt forslag til konkurranse@gamer.no og merk e-posten med «Copa Manageria - FM19»
  • Siste frist for innsendelse er torsdag 15. november

Gamer.no-redaksjonen vurderer alle innsendte forslag og trekker én førstepremievinner blant de beste forslagene fredag 16. november.

Fem øvrige konkurransedeltakere vinner en Steam-kode til Football Manager 2019.

Viktig: For å kunne vinne førstepremien må du være 18 år eller eldre, samt ha anledning til å reise til London 1.–2. desember 2018 for delta i turneringen.

Siste fra forsiden