Football Manager - Premier League

Football Manager får endelig inn samtlige Premier League-lag

Football Manager-spillere vil for aller første gang kunne styre lisensierte lag fra Premier League. Partene har signert en avtale på fire år, som begynner fra og med seriens neste spill.

Samtlige 20 Premier League-klubber vil dermed være skikkelig representert i fremtidige Football Manager-spill. Lisensen inkluderer logoer, drakter og bilder av spillerne, og ligaen skifter også navn fra Premier Division – som den har hett hittil.

– Siden Football Manager først begynte har vi alltid ønsket å jobbe med Premier League, og det gleder oss å kunngjøre at vi endelig har fått det til, sa spillsjef Miles Jacobson i en pressemelding.

Football Manager 2025 skal etter planen lanseres en gang senere i år. Utvikler Sports Interactive har enda ikke sagt mye om det kommende spillet, men avslørte i fjor at serien skal over på spillmotoren Unity.

Spillet introduserer dermed den første skikkelige visuelle overhalingen til Football Manager-serien siden 2017, sa teamet den gang. Football Manager 2025 introduserer også kvinnefotball for første gang.

LES OGSÅ: Rykter hevder at 2K lager det neste FIFA-spillet »

Siste fra forsiden