FIFA - Premier League

Premier League skal bruke publikumslyder fra FIFA-spill

Når ligaen starter opp igjen blir tribunene folketomme, men lyd blir det likevel.

FIFA 20.
EA

Når Premier League-kampene begynner igjen 17. juni, vil FIFA-fansen kunne høre kjente lyder fra TV-kampene, selv om tribunene må stå tomme. Ifølge TV-kanalgruppen Sky Sports har de slått seg sammen med FIFA-avdelingen hos EA Sports for å få på plass simulerte publikumslyder for fotballagene som spiller. Det melder Sky Sports i en pressemelding.

Premier League har, i likhet med de fleste sportsarrangement, hatt pause siden smittevernstiltakene ble igangsatt under coronaepedimien, og det er først nå de begynner å gjenoppta spillingen.

De som ser kamper på Sky Sports' kanaler kan selv velge om de vil se kamper på en kanal med eller uten lydeffektene. Alt i alt skal TV-selskapet sende 64 kamper – 39 blir eksklusive for de som abonnerer, mens 25 av kampene sendes gratis. De to åpningskampene blir mellom Aston Villa og Sheffield United, samt Manchester City og Arsenal.

Det nyeste tilskuddet i FIFA-serien, FIFA 20, kom i fjor høst, og fikk god mottagelse av oss.

– Jeg er [...] bombesikker på at det er veldig lenge siden jeg har hatt det så gøy med et FIFA-spill. Det er så mye å gjøre, alt er litt mer smidig og enklere enn før, og det er enorm valgfrihet i banespill og i spillet ellers, skrev vår anmelder om fotballspillet, før han klistret karakteren 9 nederst i anmeldelsen.

LES OGSÅ: FIFA-spiller utestengt fra samtlige EA-spill for trakasserende oppførsel »

Siste fra forsiden