STILLINGSANNONSE

Er du vår nye hardware-nerd?

Norges største spillside søker en frilanser som kan teste og skrive om hardware-produkter.

Mikkjell Lønning/Gamer.no

ANNONSE: Skravler du i vei om nye OLED-skjermpaneler til kompiser som egentlig ikke bryr seg? Følger du mer med på bildefrekvensen enn handlingen i det nye spillet du kjøpte, og sluker du timelange YouTube-videoer om ryktene rundt kommende skjermkort?

Da er du kommet til rett sted.

Gamer.no er nå på utkikk etter en ny frilansskribent til vår hardware-redaksjon, og kan by på en plattform for å leve ut dine største nerdefantasier.

De siste årene har vi publisert hundrevis av tester av PC-er, skjermkort, mus, tastatur, headsett og annet gøy, men ønsker å nå bredere ut med stoffet vårt.

Målet er å styrke dekningen vår av forbrukerteknologi knyttet til spill. Det betyr at vi trenger mer av samletester, nyheter, dybdestoff og featureartikler.

Vi skal bli best i landet på dette.

Artiklene våre starter ofte med et spørsmål. Slik kan vi lage både informative – og noen ganger morsomme – artikler til nytte for leserne våre. For eksempel; hvor mye betyr egentlig RAM for spillytelsen din? Hvor mange mods i Skyrim må til for å knekke et RTX 4090? Og hva vil det koste å bygge en PC med samme krefter som en PS5?

Vi har mange flere slike spørsmål som vi ønsker besvart, og du sitter gjerne på flere selv.

Så skal vi selvsagt teste de nye produktene som er interessante for våre lesere. Det kan være alt fra håndkonsoller til spillskjermer.

Du trenger ikke journalistutdannelse for å bidra hos oss, men formidlingsevne er noe viktigere enn fagkunnskap til hardware.

Arbeidsoppgaver

Vi ser etter noen som kan hjelpe oss med å dekke hardware-nyheter ved behov, men først og fremst til å skrive tester, guider og featuresaker om forbrukerteknologi.

Hos Gamer.no er vårt hovudfokus naturlig nok på spill, og testene våre er vinklet opp mot dette. Så når du eventuelt får teste en prosessor, er vi mer interesserte i å benchmarke flest mulig spill enn å vurdere prosessoren i produktive oppgaver.

Kvalifikasjonskrav:

  • Du har fylt 18 år
  • Du er god til å skrive, og kan formidle komplekse tema på en forståelig måte
  • Du er interessert i teknologi og spill
  • Du jobber selvstendig og leverer innen avtalte frister
  • Du holder deg oppdatert på det nye innen produkter som er relevante for vår dekning
  • Du kan ta habile produktbilder
  • Du er lærevillig, og vet litt om overklokking, benchmarking og produktmarkedet generelt
  • Du kan en god del om komponenter og PC-bygging

Det er også en fordel om du har tilgang til en stasjonær gaming-PC som testrigg for tilsendte komponenter.

Hva kan vi tilby?

Gamer.no er landets mest leste spillnettsted.

Vi gir honorar for hver leverte artikkel. Som tilknyttet frilanser får du stor frihet over arbeidstempo, og redaksjonsledelsen vil coache deg i skriving og foto.

Du vil få tilgang til nye produkter for testing, og du blir kjent med kollegaer med samme interesser som deg.

Søknadsprosess

Interessenter kan sende en kortfattet søknad om bakgrunnen din (både generelt og knyttet til hardware) og motivasjonen for å søke, samt en CV til mikkjell@gamer.no og audun@gamer.no.

Vi ønsker at alle søkere legger ved en relevant arbeidsprøve, i form av en artikkel.

Søk gjerne på testoversikten vår for noen pekere når det kommer til format og lengde, og skriv en sak om et produkt du har liggende.

Det er valgfritt om du skriver en test eller en featureartikkel. Du kan for eksempel teste prosessoren i PC-en din, skrive en artikkel om de tekniske sidene av et nytt spill eller teste en bærbar PC.

Husk å legge ved bilder av produktet som du har tatt selv, og gjerne data fra benchmarking om det er naturlig.

Det er ingen søknadsfrist, og alle søknader blir besvart.

Kvinner oppfordres til å søke.

Siste fra forsiden