Nintendo bekrefter ny kontroller

Er så følsom

Wii Remote Plus blir et faktum før du vet ordet av det.

På mandag kunne vi avsløre at en ny Wii-kontroll trolig var på vei. Butikk-kjeden GameStop trykket nemlig et produktbilde av det kommende spillet FlingSmash, der det ble opplyst at Wii Remote Plus følger med spillet.

Nye og flotte.

GameStop trakk produktbildet raskt, mens amerikanske Nintendo nektet å kommentere saken. Europeiske representanter var mer imøtekommende, og bekreftet i hvert fall at bilde ikke var falskt.

Nå er katta helt ute av sekken, på en pressekonferanse i Japan annonserte Nintendo Wii Remote Plus. Det skriver GameSpot. Dette er en ny kontrollversjon med MotionPlus bygd inn i seg. MotionPlus har tidligere blitt solgt i en egen pakke, og har gitt langt større presisjon til Wii-kontrolleren.

Nintendo forteller at den nye kontrolleren er designet for å gjøre livet litt enklere for forbrukerne, nå slipper man å kjøpe nye deler og plugge dem inn i en eksisterende kontroll.

Vi fikk imidlertid ikke vite når Wii Remote Plus kommer, men vi fikk servert et bilde av søtsaken i fire ulike farger. Hvit, sort, turkis og rosa.

Det er vel ingen tvil om at dette er et svar på den knivskarpe konkurransen fra PlayStation Move og Microsofts Kinect i høstrushet frem mot jul.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden