Podkast

DoubleJump, episode 34

Er slåssespillene for vanskelig å lære seg?

Gøran har spilt timesvis med Street Fighter V, men sliter mot andre. I tillegg snakkes det om The Division, enda mer XCOM 2 og gulrotkake.

Capcom

Street Fighter V har kommet, og Gøran prøver desperat å vinne noen kamper mot andre spillere. Er han rett og slett en dårlig spiller, eller gjør spillet en for dårlig jobb med å lære bort sine systemer?

I tillegg til dette har Marius betatestet The Division og spilt enda mer XCOM 2, mens Håvard fortsatt er hekta på Overwatch. Han var også en sving innom London og sjekket ut det kommende MOBA-spillet Paragon.

Her er tidspunkter for noen sentrale samtaleemner:

  • (08:25) Street Fighter V
  • (36:20) Ryse
  • (43:30) The Division
  • (1:05:00) Overwatch
  • (1:12:30) Paragon

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden