Usensurert Manhunt 2 til PC?

ESRB røper nyutgivelse

I følge ESRB kommer en ekstra brutal utgave av Manhunt 2 til PC.

I 2007 var Manhunt 2 et av de store samtaleemnene. Spillet ble nemlig forbudt i flere land, inkludert Storbritannia. I tillegg fikk det aldersmerkingen "adults only" i USA, noe som betydde at verken Sony, Nintendo eller Microsoft tillot salg av spillet på deres konsoller.

Resultatet var en lang prosess hvor spillet ble utsatt og tonet ned, før det til slutt kunne slippes på markedet i en sensurert utgave året etter.

ESRB har testet Manhunt 2 på PC.

Det finnes imidlertid fortsatt én plattform hvor utgiverne ikke behøver å svare for konsollfabrikanter, og kan lansere akkurat det de vil (så lenge de holder seg innenfor lovens grenser). Og nå ser det ut som en usensurert utgave av spillet kommer til nettopp denne plattformen.

Amerikanske ESRB har nemlig aldersmerket en PC-versjon av Manhunt 2, som har fått "adults only"-merking for "blod og gørr, intens vold, sterkt språk, sterkt seksuelt innhold og bruk av narkotika".

Denne versjonen av spillet har ikke blitt kunngjort enda, så det er ikke kjent når den slippes, eller om den kun lanseres via digital distribusjon eller også i butikkene.

Siste fra forsiden