Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 3

Essensielt redskap for konsollspilleren

Det er en håndfast premie i dagens kalenderluke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Den gode tradisjonen er godt i gang igjen. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i årets kalender, inkludert spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Essensielt redskap

Nå markeres første søndag i advent med å sette fokus på en spillers aller viktigste redskap: spillkontrolleren. Dagens premie er nemlig en temmelig snasen utgave av Xbox One-kontrolleren.

Du kan vinne denne militærgrønne Xbox-kontrolleren.
Microsoft

Hvis du eier en Xbox-konsoll, eller liker å spille PC-spill med tradisjonelle håndkontrollere, er Xbox One-kontrollere det tilnærmet ideelle redskapet for deg. Xbox One-kontrolleren er da også en av de beste håndkontrollerne som finnes der ute.

Kontrolleren du kan vinne i dag, er av den unike sorten, med sin militærgrønne farge med oransje detaljer. Kontrolleren kan enkelt benyttes til PC-spilling, og har hodetelefoninngang og støtte for trådløs PC-spilling gjennom Blutooth-tilkobling.

Trenger du ekstra godt grep for å komme deg gjennom intense økter med Cuphead eller Halo Wars 2, er denne kontrolleren tingen for deg.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
976 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden