Disco Elysium – Nintendo Switch

Et av fjorårets beste spill er på vei til Nintendo Switch

Disco Elysium kommer også til PlayStation 4 og Xbox One.

ZA/UM

Takket være et unikt konsept og en velskrevet historie skilte Disco Elysium seg tydelig ut som et av fjorårets beste spill. Nå skal enda flere få prøve seg på spillet, for nå kommer den tidligere PC-eksklusive spillopplevelsen også til andre konsoller.

Vi visste allerede at spillet skal få PlayStation 4- og Xbox One-utgaver, men nå vet vi også at en Nintendo Switch-versjon er på vei. Dette ble avslørt av utviklerne under et intervju på BBCs Game On-podkast tidligere denne uken.

Man må ta mange valg i Disco Elysium.
ZA/UM

Der kunne spillets narrative sjef, Helen Hindpere, fortelle at utviklingen av Switch-porten begynner «snart».

Gode skussmål

I Disco Elysium inntar man rollen som Harrier DuBois idet han våkner opp med hukommelsestap på et hotellrom i et dystopisk fremtidsunivers.

Spillet har en unik visuell stil.
ZA/UM

Herfra er veien til spillets slutt meget åpen, slik at du står fritt til å ta mange forskjellige valg basert på de ferdighetene du velger at Harry skal ha i begynnelsen av spillet. Dette er et utypisk rollespill hvor man får god tid til å utforske figurenes psyke og grunne over de valgene man tar.

Vi var ikke snauere enn at vi kåret Disco Elysium til et av fjorårets beste enspillerspill, ga det ære for et av årets beste originale ideer og premierte det med prisen for 2019s beste spillhistorie.

– Selv mordmysteriet, som er spillets hovedgåte, er godt nok til å holde oss gående. Disco Elysium er, med sin blanding av pek-og-klikk-eventyr og isometriske rollespill, en unik og herlig opplevelse for alle som tåler å lese mye i spill, skrev vi om spillet under fjorårets årskåring.

LES OGSÅ: Rogue Legacy får oppfølger »

Siste fra forsiden