Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 13

Et fartsfylt spill skjuler seg bak den trettende luken

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Sterkt bilspill

Bak dagens luke finner du Forza Horizon 4, det nyeste bilspillet fra Playground Games til Xbox One. Det du får her er Ultimate Edition-utgaven som inneholder spillet med en hel del ekstrainnhold. Du ser en komplett liste i bildet til høyre.

– Er du på jakt etter en nydelig lekegrind der høstløv, snødekte gater og våryre hjort hopper rundt biler som blåser nedover veien i 300 km/t så er Forza Horizon 4 for deg. Dette er mer av det som gjorde forgjengeren bra, med enda bedre grafikk, masse deilige biler og haugevis med løp, utfordringer og andre mer eller mindre teite ting å ta seg til på fire hjul, skrev vår anmelder om spillet.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
157 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden