Etter en rekke utsettelser har Mighty No. 9 fått en endelig slippdato

Det Mega Man-inspirerte spillet er ferdigutviklet.

Comcept

Det har vært et strabasiøst år for Mighty No. 9. Det Mega Man-inspirerte spillet skulle faktisk ha vært ute nå, om alt hadde gått etter planen. I stedet ble spillet utsatt gang etter gang, helt frem til nå.

Mighty No. 9 kommer i sommer.
Comcept

Endelig virker det som om utvikler Comcept har fått brikkene på plass. Mandag meldte selskapet om at spillet slippes 24. juni i Europa, via en pressemelding.

Denne gangen er det også svært lite sannsynlig at vi får se flere utsettelser: Comcept forteller nemlig at spillet nå har blitt ferdigstilt.

– Slippdatoen er absolutt, og det kommer ikke til å bli noen flere utsettelser, lover prosjektleder Keiji Inafune.

Spillet slippes altså til PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Windows, Mac og Linux. En PS Vita-portering og en Nintendo 3DS-portering slippes senere.

Mega Man-arven

Mighty No. 9 er en åndelig oppfølger til Capcoms anerkjente plattformspill-serie Mega Man. Du tar på deg rollen som androiden Beck, også kjent som Mighty No. 9, og hopper og skyter deg gjennom åtte forskjellige hovedbaner som alle har en unik sjefsfiende.

Sjefsfiendene er de andre åtte «Mighty No.»-androidene, og Beck overtar våpen og evner fra dem etter hvert som de bekjempes. En siste akt låses opp når alle «Mighty No.»-fiendene er bekjempet, som leder opp til sluttfienden.

Det går rykte om en film i samme ånd.
Får Mega Man sin første film? »

Siste fra forsiden