Etterforsk ditt eget drap i Double Fine-støttet spill

I Last Life spiller du en nylig drept privatdetektiv.

Rocket Science Amusement

Last Life foregår i en fremtidsverden der jordkloden er ødelagt og menneskehetens siste rester klamrer seg til livet i kolonier rundt om i solsystemet. En av disse er MarsTopia, hvor privatdetektiven Jack Parker tjente til livets opphold før han ble drept, dagen før spillet starter.

Tilbake i fire timer

Ny sjanse.

Han er imidlertid heldig, for MarsTopia har en merkelig tradisjon som kalles Dead Man's Party. Her blir nylig avdøde 3D-printet tilbake til en ny kropp, og får leve lenge nok til å feste litt før de sendes tilbake til graven. Parker vil imidlertid bruke anledningen til å finne drapsmannen sin – noe som vinkler ham inn i en skremmende konspirasjon.

Dead Man's Party skal være inspirert av moderne eventyrspill som Kentucky Route Zero og The Walking Dead, og fokuserer ifølge utviklerne på stemning og historiefortelling samtidig som det utfordrer spillernes detektivegenskaper. Underveis treffer du en rekke merkelige figurer, og får velge hvordan du skal forholde deg til dem.

Spillet har allerede sikret seg oppmerksomheten til Double Fine, studioet bak spill som Broken Age og Brütal Legend, som vil hjelpe med utgivelsen av spillet. Deler av budsjettet skal hankes inn ved hjelp av en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, som er på god vei til å nå målet sitt.

Planen er å lansere Dead Man's Party episodebasert form, og den første episoden dukker opp i mai 2015. Spillet kommer til Windows, MacOS og Linux.

Siste fra forsiden