Europa Universalis 4

Europa Universalis 4-sjefen beklager spillets svake utvidelser

Studioet trapper nå opp arbeidet med å fikse feil.

Paradox Interactive

Det har blåst storm rundt Paradox Interactive den siste tiden, med mye kritikk rettet mot Leviathan – den nyeste utvidelsen for Europa Universalis IV. Utvikleren har tidligere bedt spillere om å tone ned utskjellingen, men etter litt mer betenkningstid har Europa Universalis IV-sjefen sagt unnskyld.

Europa Universalis IVs nyeste utvidelser har fått mye kritikk fra fans.
Paradox Interactive

I et åpent brev til fansen, lagt ut på det offisielle Paradox-forumet, tar spillsjef Johan Andersson fullt ansvar for det han kaller en lang rekke med svake lanseringer.

– Leviathan var en av de verste lanseringene vi har hatt, og det følger en lang rekke med lanseringer av lavere kvalitet som begynte med Golden Century for Europa Universalis IV.

Andersson forklarer videre at han skulle ha utsatt arbeidet med Leviathan til studioet hadde alle nødvendige ressurser på plass. I stedet ble teamet satt i arbeid med en gang etter Emperor-lanseringen, som ifølge spillsjefen var altfor tidlig.

Lover forbedringer

Som en konsekvens av alle problemene har Paradox lagt om planene for resten av året. Studioet vil først og fremst trappe opp arbeidet med å fikse feil med Europa Universalis IV, og lover flere og hyppigere oppdateringer.

– Oppdatering 1.31.3 skal rulles ut denne uken, og den neste oppdateringen etter det skal etter planen slippes enten i slutten av mai eller tidlig i juni. Deretter sikter vi på å slippe mange flere oppdateringer i løpet av året, melder Andersson.

LES OGSÅ: Det har vært en dårlig uke for Paradox. Slik kan de lære av den »

Siste fra forsiden