Europa Universalis IV

Europa Universalis IV er gratis de neste dagene

Epic-butikken gir bort storstrategispillet.

Paradox Interactive

For ukas gratistilbud har Epic Games Store tatt en kikk i strategispillskuffen og hentet frem Europa Universalis IV. Det storslagne spillet koster kroner null for PC-spillere, og du har frem til torsdag 7. oktober på å sikre deg ditt eksemplar.

Europa Universalis IV.
Paradox Interactive

Alt du trenger å gjøre er å svinge innom oppføringen for Europa Universalis IV i Epic-butikken. Her trykker du på den gule «Get»-knappen, logger deg inn og så står du fritt til å laste ned og spille så mye du vil.

I forbindelse med tilbudet har Epic også redusert prisen på en stor andel av de mange, mange tilleggspakkene som er tilgjengelige for Europa Universalis IV.

Omfattende storstrategi

Europa Universalis IV ble lansert i 2013, og har altså rukket å bli åtte år gammelt. Spillet fenget svært da det kom ut, og vår anmelder klinte til med ni av ti poeng i sin vurdering.

– Paradox har nærmest oppfunnet en egen sjanger – storstrategi. Denne hersker de med stødig hånd, og Europa Universalis IV står støtt på det fundamentet som de svenske utviklerne tidligere har bygget opp. Fokuset på historiske fakta og valgfrihet for spilleren gjør at dette spillet må anbefales til alle som liker strategispill, var dommen fra Marius Kjørmo.

Nå er norske DwarfHeim lansert.
Fullversjonen av det unike strategispillet er ute »

Siste fra forsiden