Europeisk Kingdom Hearts II til høsten

Square Enix har kunngjort at vi europeere kan se frem til å få spille rollespillet Kingdom Hearts II denne høsten.

Kingdom Hearts II gir oss japanerne i Square Enix sin versjon av Disneys verdenskjente figurer og verdener. Kingdom Hearts II finner sted etter hendelsene i det første spillet, og spilleren vil reise til nye kjente verdener som huser blant annet skjønnheten og udyret, løvenes konge og Mulan. I tillegg får man gjenoppleve mange av områdene fra det første spillet.

Totalt får vi oppleve over hundre velkjente Disney-figurer, og noen helt nye. Alle stemmer i spillet blir gjort av profesjonelle skuespillere. Kampene foregår i sanntid, i motsetning til i mange andre japanske rollespill. Hver figur har sine egne spesialangrep, men gruppen kan også samarbeide om angrep. Hovedpersonen Sora kan forvandle seg slik at han får ulike former (som alle har unike egenskaper).

Kingdom Hearts II har allerede blitt gitt ut i andre deler av verden, hvor det har blitt godt mottatt både av spillere og presse. For et par uker siden kunngjorde Square Enix at spillet hadde solgt over en million kopier i Nord-Amerika. Her i Europa må vi dessverre vente til høsten før vi får mulighet til å kjøpe dette spillet i butikkene, men det er som kjent bedre sent enn aldri.

Siste fra forsiden