Europeisk lansering for Yakuza

Yakuza er det japanske svaret på Illusion Softworks glimrende Mafia. Her får du bli med på et dypdykk i Japans fryktede underverden.

Yakuza (opprinnelig kjent som Ryu Ga Gotoku) er et actioneventyr hvor du spiller Kiryu Kazuma, som nylig har sluppet fri etter å ha sittet ti år i fengsel for drap. Nå prøver han å gjenoppbygge livet sitt, men blir etter hvert involvert i et komplott som involverer en mystisk jente (kjent som Haruka) og ti milliarder forsvunne Yen.

Sega lover at spillet skal levere en perfekt balanse mellom action og eventyr. Du får mulighet til å fritt utforske Tokyos urbane natteliv, hvor du finner neonopplyste gater, nattklubber og butikker. Spillet kommer med en haug av sideoppdrag, og lar deg i tillegg delta i aktiviteter som gambling, bestikkelser og forhør.

Nevekamp spiller en viktig rolle i spillet, og Sega tror folk vil la seg imponere av kampsystemet de har laget. Her får spillerne mulighet til å hekte sammen angrepskombinasjoner for å ta ut flere fiender samtidig, og i tillegg får spillerne mulighet til å smelle motstanderne i vegger og bord eller plukke opp gjenstander fra omgivelsene som de kan bruke som våpen. Etter hvert som spillet utvikler seg, får hovedpersonen erfaring som gir han bedre egenskaper.

Den europeiske lanseringen av Yakuza vil finne sted til sommeren. Spillet har allerede blitt utgitt i Japan, hvor det har fått god kritikk til nå. Yakuza kommer kun til PS2.

Siste fra forsiden