EVE Online

EVE Online feirer 20 år

I år kommer det store rom-nettrollespillet med flere nye utvidelser og forbedringer.

CCP Games

Islandske CCP Games planlegger et stort år for å feire at EVE Online har holdt på i 20 år.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av EVE Online fra 2003 »

De har et hendelsesfyllt år planlagt.
CCP Games

I den forbindelse skal utvikleren komme med to utvidelser i løpet av året, i tillegg til ny funksjonalitet, nye regionaliseringer, og et oppdatet brukergrensesnitt.

Innbitte spillere vil kanskje også være interessert i samarbeidet med Microsoft om en Excel-plugin for spillets industrimekanikk. Dette vil kanskje synes rart for folk flest, men EVE er notorisk for hvor intrikat og realistisk spilløkonomien faktisk er, så gode verktøy er utvilsomt et velkomment tilskudd.

LES OGSÅ: EVE Online-romskip solgt for 300 000 kroner i veldedighetsauksjon »

I tillegg legges det opp til en større feiring under årets EVE Fanfest i Reykjavik i september.

EVE Online har fremdeles rundt 30 000 spillere samtidig.
EVE Online Status Monitor

I et åpent brev til spillerne skriver Snorri «CCP Rattati» Árnason at utviklerne jobber både med å tilrettelegge for nye spillere som må konkurrere med de etablerte, og å styrke opplevelsen for de som har lagt mye tid i spillet. Han skryter også av spillernes ivrige aktivitet, både når det gjelder kjemping mellom spillere og i spillets interne industri.

EVE Online holder fremdeles koken etter 20 år, og selv om spillertallene er lavere enn ved høydepunktet fra 2009 til 2014, så har de fremdeles en solid skare som deltar daglig.

LES OGSÅ: FEATURE: Dypere inn i EVE Online »

Siste fra forsiden