Snart kan du innta EVE Online-universet på mobilen

Project Aurora bringer det massive universet til den mobile plattformen.

Konseptkunst fra Project Aurora.
PlayRaven

De fleste som er interessert i massive nettrollespill har trolig hørt om EVE Online, som nå har vært på markedet en god stund. Nå vil utviklerne at langt flere skal få ta del i den endeløse utforskningen. Universet tas nemlig omsider til den mobile plattformen.

Skjermbilde fra Project Aurora.
PlayRaven

Utvikleren av EVE Online, CCP Games, har slått seg sammen med et finsk studio kalt PlayRaven om det nye mobilspillet, kalt Project Aurora. Spillet er i samme sjanger og foregår i samme univers som EVE Online, men er altså ikke en nyversjon som sådan.

Storslått maktkamp

Project Aurora blir «free to play» og blir først tilgjengelig i et begrenset antall land før den brede lanseringen finner sted litt utpå nyåret, uten at en konkret dato ennå foreligger. Spillet kommer både til Android- og iOS-plattformen.

I Project Aurora må man ifølge PlayRaven samarbeide om dominans i galaksens sentrum og om å bli det mektigste selskapet i universet. Spillet vil by på «storslagne» historier, men utover dette er det ennå sparsomt med detaljer om det kommende mobilspillet.

Det finske studioet PlayRaven har tidligere stått bak de taktiske krigsspillene Winterstate og Robocide, samt Spymaster. Sistnevnte er et strategispill hvor man styrer en gruppe spioner under den annen verdenskrig og ligner litt på Football Manager.

Her er våre seneste anbefalinger til mobilspill »

Siste fra forsiden