EyeToy: AntiGrav til Europa

Sony har nå bekreftet at ekstremsportspillet EyeToy: AntiGrav kommer til Europa.

EyeToy: AntiGrav er et futuristisk ekstremsportspill i 3D hvor du styrer en karakter på et svevebrett ved å bevege deg i virkeligheten. EyeToy-kameraet fanger opp bevegelsene til hodet ditt og oversetter dem til bevegelser for spillkarakteren, og dermed er det slik at hvis du hopper eller dukker foran kamera, vil karakteren din på skjermen gjøre det samme.

Spillet kommer med åtte ekstreme karakterer, samt fem ulike baner som foregår i futuristiske miljøer (slik som en gigantisk arena og en enorm storby med skyskrapere og svevende biler). Banene kan spilles i to ulike spilltyper; "speed" og "style", hvor sistnevnte har et større fokus på triks og slikt, mens førstnevnte går ut på å komme seg til mål så raskt som mulig.

Spillet ble utviklet av Harmonix (som tidligere har stått for FreQuency og Amplitude-spillene), og kommer med et lydspor skapt av Apollo 440. Det har allerede blitt gitt ut på den andre siden av Atlanterhavet, hvor det har møtt litt blandet kritikk (det har fått skryt for et godt konsept og en god utnyttelse av EyeToy-kameraet, samtidig som det har fått ris for at det har litt lite innhold).

Nå forteller nettstedet Eurogamer at Sony har bekreftet at EyeToy: AntiGrav vil komme til Europa, i løpet av første kvartal i år. Det vil altså si innen utgangen av april.

Siste fra forsiden