Få flere Sega-klassikere gratis på Steam

Oppdatert: Nå er Renegade Ops, Gunstar Heroes og Vikings: Battle for Asgard gratis.

Sega

Oppdatering 21.02: Make War Not Love er over for denne gangen, og til slutt var det Warhammer 40,000: Dawn of War II som stakk av med seieren.

Som belønning vil eiere av spillet – enten de deltok i arrangementet eller ikke – kunne laste ned Commander Tau-innholdspakken til Dawn of War II: Retribution helt gratis. I tillegg gir Sega bort Steam-nøkler til Renegade Ops, Gunstar Heroes og Vikings: Battle for Asgard.

Begge tilbudene gjelder kun i en begrenset periode, og spillere som ønsker å benytte seg av dem må trykke på «Redeem Prize» på Make War Not Loves nettside og registrere e-postadressen sin.

Ifølge Sega vil spillnøklene sendes på e-post innen tre dager, mens nøkler til innholdspakken kan ta opptil 14 dager å få sendt avgårde.

Oppdatering 18.02: Gratistilbudet for den første spillpakken er nå ferdig og har blitt erstattet med en ny pakke, som inneholder Binary Domain, Streets of Rage II og Condemned: Criminal Origins.

På Make War Not Love-siden trykker du på «Redeem Prize» for å sikre deg spillene.

For å skaffe deg disse spillene gratis er du nødt til å registrere e-postadressen din på Make War Not Loves nettside. Dette gjør du ved å trykke på knappen merket «Redeem Prize», hvorpå kodene vil sendes til deg på e-post innen 24 timer.

Tilbudet varer frem til lørdag kveld, da det blir erstattet av en tredje og siste gratispakke. Denne består av Renegade Ops, Gunstar Heroes og Vikings: Battle for Asgard.

Opprinnelig sak følger.

Akkurat nå er Sega-spillene Jet Set Radio, Golden Axe, Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit og samlepakken Sega Classics helt gratis på Steam.

Alt du trenger å gjøre for å sikre deg pakken er å besøke butikksiden til ett av spillene og trykke på «Installer spill». Dermed vil alle spillene automatisk legges til i spillbiblioteket ditt.

Make War Not Love

Spillene gis bort i forbindelse med arrangementet Make War Not Love, organisert av Sega, Creative Assembly og Relic Entertainment. Arrangementet oppfordrer alle til å legge fra seg tanker om kjærlighet og romantikk i kjølvannet av Valentinsdagen, og i stedet utkjempe noen blodige, digitale kriger.

Total War: Attila.
Sega
Les også
Anmeldelse: Dawn of War II

I Make War Not Love velger deltakere ett av tre krigsspill – Company of Heroes 2, Total War: Attila eller Warhammer 40,000: Dawn of War II – og samler poeng for sitt lag ved å utkjempe og vinne slag i spillet. Arrangementet varer frem til 20. februar og spillet som da sitter med flest poeng vil få en pakke med nedlastbart innhold, som vil være gratis for alle eiere av vinnerspillet i en begrenset periode.

Hvem som helst kan delta i konkurransen, men for å kunne bidra må du eie spillet du velger å konkurrere for. Dersom du ønsker å delta, men ikke har noen av spillene kan alle tre kjøpes på tilbud fra Steam frem til arrangementet er over.

Flere gratisspill

I tillegg til den endelige premien og spillene som allerede gis bort på Steam vil Sega dele ut flere gaver før Make War Not Love avsluttes. Torsdag kveld vil Binary Domain, Streets of Rage II og Condemned: Criminal Origins også kunne lastes ned gratis fra Steam.

Du trenger ikke delta i Make War Not Love for å sikre deg gratisspillene fra Steam eller innholdspakken til vinnerspillet.

Total War: Attila fikk nylig en ekspansjon.
Les vår anmeldelse av Age of Charlemagne »

Siste fra forsiden