Få gratis ekstrainnhold til Battlefield 4 og Battlefield Hardline

EA lader opp til annonseringen av seriens neste spill.

Battlefield 4.
EA

Oppdatering 16:30: Det ser ut til at de to innholdspakkene foreløpig kun er gratis på PC her til lands, men EA forsikrer om at de også vil tilbys gratis på PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 og Xbox One.

Tilbudet rulles ut til forskjellige regioner til forskjellige tider, men nøyaktig når pakkene blir gratis på konsoll for oss nevner EA ikke noe om.

Opprinnelig sak følger.

Fredag kveld skal EA annonsere det neste Battlefield-spillet, og for å feire seriens fremtid er utgiveren i det gavmilde hjørnet. I løpet av månedene frem mot lanseringen av det nye spillet kan fans sikre seg gratis ekstrainnhold for seriens tidligere spill, og den første ladningen er tilgjengelig allerede nå.

«Dragon’s Teeth»-utvidelsen til Battlefield 4 er gratis. (Video: EA)

Frem til 10. mai kan du få «Dragon’s Teeth»-utvidelsen til Battlefield 4 og «Robbery»-utvidelsen til Battlefield Hardline uten å betale en krone. Pakkene er tilgjengelige gratis for alle som eier spillene, enten det er på PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 eller PlayStation 4. Xbox-versjonene krever riktignokg at du har Xbox Live Gold-medlemsskap.

Nye brett og moduser

«Robbery»-utvidelsen til Battlefield Hardline er gratis. (Video: EA)

Begge pakkene byr på nye flerspillerbrett og -moduser, samt våpen og utstyr til hvert sitt spill. I tillegg introduserer EA nye oppdrag for spillersamfunnet, som gir belønninger dersom de fullføres.

I Battlefield 4 må spillere bruke nærkampangrep for å ta livet av hverandre 2,5 millioner ganger, mens de i Battlefield Hardline må tjene opp til sammen 300 000 poeng i spillets Heist-modus. Spillere som deltar vil motta en «Gold Battlepack» – en pakke med fem gjenstander til bruk i spillene – for hvert oppdrag som fullføres innen 10. mai.

Hvilke andre innholdspakker som blir tilgjengelige etter hvert har EA foreløpig ikke annonsert.

Les våre anmeldelser av Battlefield 4 og Battlefield Hardline »

Siste fra forsiden