Podkast

Rad Crew # 146

Få spill har mer grusomme dødsfall enn disse

Rad Crew gjør allehelgensaften litt mer grøsselig med ukens toppliste.

Uansett om du ønsker de små utkledde demonene velkommen inn i kveld med store godteposer, eller mørklegger huset, skalker alle skjul og gjemmer deg under sofaen, kan du kose deg med ukens utgave av Rad Crew.

Hoderøskende grusomt

Denne gangen tar gjengen passende nok for seg de fem spillene som trumfer alt annet med sine grusomme dødsfall. Ikke overraskende figurerer blant annet en av årets spillheltinner på listen med sine mange grufulle dødsmuligheter. Og hvem kan vel glemme Kratos absurde hoderøsking i God of War III?

Gjemt bak mikrofonene denne gangen finner vi Jostein Hakestad, Inger Lise W. James, Are Ness Fløgstad og Stian Askeland.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Siden Mark Hamil har pensjonert sin Joker, stepper Troy Baker velvillig inn.

Tydeligvis er også Sega i Halloween-stemning – utgiverhuset har plutselig slengt ut stavespillet Typing of the Dead: Overkill, basert på Wii-spillet House of the Dead: Overkill. Her skal man kløyve zombier ved å stave ord så kjapt og godt som mulig, og Jostein har allerede merket en forbedring i tastaturferdighetene.

Vi får en forsmak på julen når Inger Lise forteller om Batmans nyeste eventyr. Og selv om Batman: Arkham Origins ikke gjør alt for mye nytt, finner hun fremdeles mye godt å like. Jostein har på sin side brynt seg på Platinum Games-spillet The Wonderful 101, og kan melde om at utvikleren er like knyttet til bratte læringskurver og absurd humor som tidligere.

The Wonderful 101 er vidunderlig underlig.

Til sist går praten innom jusverdenen i Phoenix Wrights nyeste eventyr. Det er flere år siden vi sist så den blåkledde og høyrøstede forsvarsadvokaten, men gjengen synes ikke det absurde universet har tapt seg i ventetiden – heller tvert imot.

Her er ukens meny:

  • Topp 5 spill med grusomme måter å dø på (00:00-19:30)
  • Nyheter (19:30-40:00)
  • Spillrunde med Arkham Origins, Typing of the Dead Overkill, og The Wonderful 101 (43:30-1:24:30)
  • Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies og GeForce sin nye opptaksteknologi, ShadowPlay (1:25:50-Slutt )

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Les også
Anmeldelse: Batman: Arkham Origins

Det er produsert 146 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 145
Rad Crew: Episode 144

Rad Crew: Episode 143

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden