Få tidlig tilgang på Star Wars: The Old Republic

Gamer.no har tusenvis av nøkler som gir tilgang til en ny betatest.

Om litt over en måned lanseres det som kanskje er Biowares aller største produksjon til nå. Vi snakker om Star Wars: The Old Republic, som på mer en én måte er et massivt onlinespill.

Valgene du tar i dialoger vil få konsekvenser for deg i resten av spillet.
En rik og detaljert verden venter deg.

Få universer har en så trofast og enorm tilhengerskare som Star Wars. Med en spennende bakhistorie har The Old Republic potensiale til å bli et fenomen i seg selv.

Spillet bygges opp gjennom store mengder innhold og unike fortellinger for hver klasse, og det vi har sett av spillet så langt vitner om at Bioware gjør en formidabel jobb med å skape et svært innholdsrikt massivt onlinespill. Her får vi livlive dialoger, en solid historie og storslåtte slag, og alt foregår i det enorme universet skapt av George Lucas.

Slik får du invitasjon

Om få uker starter den siste betatesten før spillet skal lanseres 20. desember. Nå skal serverne testes skikkelig, de siste detaljene skal på plass og spillet skal poleres. For å delta i denne avgjørende betaperioden må man ha en invitasjon, eller man kan dra nytte av å være fast leser av Gamer.no.

Vi har nemlig fått tak i 15 000 betanøkler, som vi deler ut til alle som vil ha. Det eneste du må gjøre er å fylle ut skjemaet under, slik at vi kan sende deg nøkkelen og nødvendig informasjon. Det er også et krav at du er fylt 18 år.

Oppdatering: Fristen for å aktivere nøklene var 18. november klokken 19:00. Vi har derfor fjernet skjemaet for å få tilsendt betanøkkel.

Les også: Sniktitt på Star Wars: The Old Republic
Les også: Månedavgiften er kommet for å bli

Star Wars: The Old Republic kommer i salg 20. desember, kun for PC.

Siste fra forsiden