Fable 2 til høsten?

Når fans blir detektiver

Observante fans fant det som kan være tidspunktet for utgivelse i Lionheads utviklerdagbok.

Det er alltid store ord og dramatikk knyttet rundt titlene til den karismatiske Peter Molyneux og hans Lionhead-studio. I disse dager finpusser de på det ventede rollespillet Fable 2, som etter planen skal komme en gang i løpet av året.

I en nylig utgitt utviklerdagbok, som også kan lastes ned fra Xbox Live Marketplace, kan det se ut som om Molyneux avslører tid for utgivelse.

Skjermbilde fra Fable 2.

Den kryptiske Molyneux har tidligere sagt at spillet kommer «når løvet blir brunt, kveldene lengre, og luften litt kjøligere».

Nå har den alltid oppvakte armadaen av spilldetektiver på Neogaf kommet opp med en teori om at spillet kanskje blir å finne i hyllene i oktober. I den siste utviklerdagboken fra Lionhead, får man nemlig i noen få sekunder se Molyneux skrible på et papir. Her setter han en ganske klar ramme rundt ordet «october».

Ingen i Lionhead har foreløpig kommentert ryktene, men det er ventet at en utgivelsesdato kommer til å bli annonsert i løpet av spillmessen E3, som går av stabelen i Los Angeles i midten av juli. Oktober høres for øvrig ut som en god måned. Med Gears of War 2 i november og Banjo Kazooie: Nuts & Bolts potensielt i desember, er det nærliggende å tro at Microsoft vil ha en «egen» måned til Fable 2.

Siste fra forsiden