Færre oppdateringer i sommer

Stekende sol, lite spillutgivelser og et behov for å slappe av etter en hektisk høst og vinter, gjør at redaksjonen i Gamer.no nå er frekk nok til å slappe av litt.

Både lesere og redaksjonen i Gamer.no har vært gjennom en særdeles begivenhetsrik tid siden i fjor høst. Fjoråret var kanskje et av de aller beste spillårene på svært lenge, og høsten og vinteren tok av. Vi er slitne nå, og når temperaturen på land og i vannet stiger, er det fristende å ta en velfortjent hvil, for å lade opp batteriene frem mot en ny høst som vi antageligvis heller ikke kommer til å glemme så raskt.

1. september lanseres PSP – Sonys nye holdhåndte multimediamaskin, i Europa og Norge. En rekke spennende titler står og tripper, og enda flere vil lanseres før jul og utover vinteren. Deretter kommer Xbox 360 i november, for å markere en ny milepæl i spillindustrien. Vi kommer til å få det hektisk med å skrive anmeldelser, nyheter og sniktitter på spill på nærmere åtte forskjellige plattformer. Veldig hektisk blir det.

Så hvis det er greit for dere, så legger vi oss i hengekøya litt oftere enn vi pleier nå frem mot midten av august, noe som betyr litt færre oppdateringer enn vanlig på Gamer.no. Men helt stille vil det absolutt ikke bli. Vi vil legge ut nyheter nesten hver dag, og det vil komme anmeldelser av nesten alle de få spillene som lanseres i juli og august, sammen med refleksjoner, blogger og sommerkonkurranser av ymse slag.

Til gjengjeld lover vi å komme knallhardt tilbake, i god tid. Vi kan også love dere at vi vil jobbe med en rekke tekniske forbedringer i løpet av sommeren. Her kan vi blant annet nevne forbedring av prisguiden – som vil få en egen oversiktelig og innbydende forside. Dernest vil vi implementere lesererfaringer - en god og svært etterspurt funksjonalitet som vi håper dere vil sette pris på, og ikke minst benytte dere av i det daglige. Nå skal vi ikke røpe for mye, men vi kan i hvert fall forsikre dere om at det skjer mye bak kulissene.

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en riktig god sommer!

Siste fra forsiden