Fallout 4 har fått støtte for modifikasjoner på PlayStation 4

Endelig mer å leke seg med for PlayStation-eierne.

Fallout 4 har endelig fått modstøtte på PlayStation 4.
Jonas Magerøy/Gamer.no

Hvorvidt Fallout 4 ville få støtte for modifikasjoner var lenge et uavklart spørsmål, men nå har Bethesda endelig bekreftet at støtten er på plass. Modifikasjonsstøtten kommer som en del av oppdatering 1.8, som Bethesda kunngjorde i en Twitter-melding nylig.

I tillegg til mod-støtten kommer den nye oppdateringen for øvrig også med et knippe tekniske fikser til problemer som brukere har meldt om, samt de sedvanlige, generelle optimaliseringene og ytelsesforbedringene.

Har tatt lang tid

Naturlig nok henger antallet tilgjengelige PlayStation 4-modifikasjoner et stykke etter Xbox One- og PC-plattformen. Hos Bethesda teller antallet modifikasjoner til PlayStation 4 i skrivende stund 191, mens Xbox One- og PC-eiere har henholdsvis 4377 og 3179 å velge mellom.

Bethesda

Modstøtte til PlayStation 4 har virkelig latt vente på seg, med tanke på at Xbox One-eiere fikk tilgang til offisielle moddeverktøy til Fallout 4 allerede i mai. I juni skrev Bethesda på sine utviklersider at det hadde dukket opp tekniske utfordringer, men at en lukket betaversjon var like om hjørnet.

I august meddelte Bethseda at de fremdeles hadde problemer, før de i september la alle kortene på bordet og sa at de ikke ville fortsette arbeide med moddeverktøyene for PlayStation 4 i det hele tatt. Årsaken var ifølge Bethesda at Sony nektet dem å slippe et verktøy som ga brukerne full frihet til å lage det de selv ønsket i spillene.

Bethesda ga nylig ut Dishonored-oppfølgeren: Dishonored 2 er spill vi har fint lite å utsette på »

Siste fra forsiden