Fallout 76 får lanseringsoppdatering på over 50 GB

Krever en nedlasting som er større enn selve spillet.

Bethesdavvvvvvv

Før spillere kan hive seg ut i ødemarken i Fallout 76, må de belage seg på en aldri så liten runde med nedlasting. Flerspillereventyret, som lanseres 14. november, får nemlig en ganske stor lanseringsoppdatering som må lastes ned før man kan spille. Det melder nettstedet PlayStation Universe.

Fallout 76 lanseres 14. november.
Bethesda

På både PlayStation 4 og Xbox One er oppdateringen på hakket over 50 GB, som faktisk er mer plass enn hva selve spillet krever. Den innledende installeringen av Fallout 76 trenger 45 GB med lagringsplass på maskinen din, men hva totalen blir er hittil uvisst da oppdateringen trolig erstatter flere utdaterte spillfiler.

Retter opp i feil fra betatesten

Den omfattende lanseringsoppdateringen tar sikte på å rette opp i en rekke problemer som ble oppdaget under betafasen for Fallout 76. Blant annet skal spillets ytelse være forbedret, og vanskeligere fiender skal være bedre balansert.

Bethesda har også lovet en rekke endringer som kommer etter spillets lansering. I en Reddit-post bekreftet utvikleren blant annet støtte for ultrabrede skjermer, en «push to talk»-knapp for PC-versjonen og muligheten for å bære flere gjenstander av gangen.

En rekke feil som spillere kunne utnytte for å jukse under betatesten vil også bli eliminert etter hvert, mens trøbbel knyttet til å spille sammen med venner har visstnok allerede blitt fikset.

Planlegger du å spille Fallout 76 på PC?
Her er maskinvaren du trenger for å kjøre spillet »

Siste fra forsiden