– Fallout 76 kan ha spektakulære bugs

Bethesda med ærlig melding til fansen.

Bethesda Softworks

Bethesda-spillene, som mange andre åpen verden-spill, er som kjent ikke feilfrie. I forbindelse med den forestående Fallout 76-lanseringen har studioet nå valgt å komme spillere i forkjøpet med å påpeke feil.

Som blant andre Ars Technica melder la Bethesda nylig ut en appell til fansen i forbindelse med betatestingen, og der kom det en noe uventet innrømmelse.

Kan by på «spekakulære» feil

– Vi vet at med omfanget av våre spill, og systemene vi lar dere bruke, vil uforutsette bugs og problemer alltid komme. Gitt det vi gjør med Fallout 76 vet vi at vi eksponerer alle sammen for helt nye, spektakulære problemer som ingen av oss har støtt på, skriver Bethesda og legger til:

Bethesda

– Noen er vi klar over, slik som områder hvor ytelsen må forbedres når det er mange spillere. Andre, helt klart ikke. Vi trenger deres hjelp til å finne dem, og råd om hva som er viktig å fikse.

Bethesda lover å fange opp alt som blir rapportert, både nå under betatestingen og etter lanseringen av spillet, og at problemene vil bli fikset. Hvorvidt studioet får med seg alt gjenstår selvsagt å se.

En åpen betatesting av Fallout 76 startet tirsdag den 23. oktober på Xbox One, og om en ukes tid, den 30. oktober, vil en beta også bli tilgjengelig på PlayStation 4 og PC-plattformen.

Den offisielle lanseringen av spillet finner sted den 14. november på alle de tre plattformene.

Les også: – Fallout 76 har 150 timer med sideoppdrag på lanseringsdagen »

Siste fra forsiden