Fallout 76 Power Armor Edition får slakt – inneholder ikke det den lovet

Oppdatert: Bethesda gir etter for presset og ber spillere ta kontakt for å få tilsendt riktig produkt.

Bethesda

Oppdatering 4. desember: Etter voldsomt press fra fansen har Bethesda gitt etter. Utvikleren lover nå å levere tøyveskene som opprinnelig ble lovet i Fallout 76 Power Armor Edition.

Spillere som er påvirket bes om å ta kontakt Bethesdas kundestøtte innen 31. januar 2019. Følg denne lenken til utviklerens nettside, der du velger knappen merket «Power Armor Edition Bag Replacement Request Form».

Deretter lover Bethesda at alle veskene vil sendes ut så snart så snart de er klare.

Opprinnelig sak følger.

Fallout 76-dramaet går fra vondt til verre for Bethesda, som har måttet tåle en ny runde med kritikk. Denne gangen dreier det seg imidlertid ikke om selve spillet, men om spesialutgaven kalt Power Armor Edition.

Tøyvesken til venstre er ikke inkludert i Power Armor Edition.
Bethesda

Til den nette sum av 1900 kroner byr utgaven en rekke godbiter, som blant annet en Power Armor-hjelm og en tøyveske – Canvas Bag – å bære den i. Spillere som kjøpte den har imidlertid oppdaget av tøyvesken er blitt erstattet av en stusslig nylonpose, til tross for at alle bilder av utgaven fortsatt refererer til tøyvesken.

Etter at fans begynte å melde om sin skuffelse på sosiale medier har utvikleren oppdatert utgavens beskrivelse. Det kom selvfølgelig for sent for de som kjøpte den og utviklerens forklaring har heller ikke blitt spesielt godt mottatt.

– Materialene var utilgjengelige

Da Twitter-bruker LanternCupcake tok kontakt med Bethesdas kundestøtte fikk han beskjed om at det hadde blitt for vanskelig å få tak i riktig materialer,

– På grunn av at noen av materialene var utilgjengelige måtte vi bytte til en nylonpose i Fallout 76 Power Armor Edition. Vi håper dette ikke hindrer noen i å nyte det vi mener er en av våre beste samleutgaver.

Sammenligning av det lovte produktet og hva kunder faktisk fikk.
MrFive2Five

Krcm0209 fikk på sin side et snurt svar fra selskapet, som forklarte at tøyveskene ble for dyre å lage og at selskapet ikke hadde noen planer om å gjøre noe med det.

Ikke uventet skapte svarene stor ståhei, både fordi sistnevnte ble oppfattet som frekt, men også fordi Bethesda hadde latt være å fortelle om byttet før spesialutgavene ble sendt ut.

Les også
Anmeldelse: Fallout 76

Gir 40 kroner i kompensasjon

Natt til torsdag kom den offisielle Twitter-kontoen for Fallout på banen, og hevdet at personen som hadde snakket med krcm0209 bare var en midlertidig ansatt som egentlig ikke hadde noe med Bethesda å gjøre.

Videre uttrykte utvikleren forståelse for at spillere er skuffet over posen i Power Armor-utgaven, og beklaget at det ble slik. Som plaster på såret oppfordret Bethesda alle som er påvirket til å ta kontakt med kundestøtte for å motta 500 Atoms – spillvalutaen i Fallout 76.

Som mange har påpekt kan man kjøpe 500 Atoms for drøye 40 kroner via mikrotransaksjoner i spillet. Ironisk nok har PCGamer-journalist Chris Livingston oppdaget at 500 Atoms ikke en gang er nok til å kjøpe postmannuniformen i Fallout 76, som inkluderer en digital tøyveske.

Hva selve spillet angår, lover Bethesda bedre kommunikasjon.
To oppdateringer er på vei, men samtidig kan utvikleren bli saksøkt »

Siste fra forsiden