Fallout: New Vegas-gulrot til Xbox-eiere

Bethesda gjør nok en gang nedlastbart innhold eksklusivt til Microsofts konsoll.

Det er bare få dager til Fallout: New Vegas nok en gang sender oss frem i tid til en mer radioaktiv hverdag, og nå har Bethesda gått ut med nyheten om at spillets ikke enda annonserte ekstrainnhold vil være Xbox 360-eksklusivt.

Som en representant for utgiveren og utvikleren sa:

– Vi er veldig glad for å kunne fortsette partnerskapet mellom Bethesda og Microsoft, og vil bygge på suksessen vi hadde med tilleggspakkene til Fallout 3 på Xbox Live. Fans vil nok en gang være i stand til å fortsette å oppleve nye ting i Fallout-universet med tilleggspakkene vi har planlagt for tiden etter lanseringen av spillet.

Til nå vet vi ingenting om ekstrainnholdet. Fallout 3, som hadde hele fem pakker med ekstrainnhold – deriblant en pakke som endret slutten på spillet – bør derimot gi oss en pekepinn på hva vi kan forvente.

Hvor lenge Microsofts avtale med Bethesda gjelder er ikke godt å si, men tidligere har man erfart at slike eksklusiver har en tendens til å gå ut på dato. Men det er likevel unektelig sant at hvis man vil ha det kommende ekstrainnholdet fra første dag så må du investere i Xbox 360-versjonen.

Fallout: New Vegas slippes til Xbox 360, Playstation 3 og Windows førstkommende fredag, 22. oktober.

Les også:Bli med til radioaktive New Vegas
Les også:Anmeldelse: Medal of Honor
Les også:Hva blir nytt i Trine 2?


(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden