Far Cry 6 - forrige konsollgenerasjon

Far Cry 6 vil ikke gå i Cyberpunk 2077-fella – skal vise PS4- og Xbox One-versjonene snart

Ubisoft

I et intervju med VGC forteller Far Cry 6-designer David Grivel at utviklerne i Ubisoft Toronto ikke ønsker å gjemme bort PlayStation 4- og Xbox One-versjonene av spillet. De forventer heller ikke at disse versjonene skal by på problemer for utviklingen.

– Over de neste ukene og månedene vil vi definitivt begynne å vise spillet på flere plattformer. Det jeg kan si, og jeg kan ikke gå for mye inn i detalj på spesifikasjoner og slikt, er at spillet kjører bra på både forrige generasjon og på Xbox Series- og PlayStation 5-generasjonen.

Dermed ser det ut som om Ubisoft Toronto ikke ønsker å gå i samme fella som Cyberpunk 2077. Før lanseringen i fjor var det svært lite info om hvordan CD Projekts storspill ville te seg på de gamle konsollene, bortsett fra noen videoer som demonstrerte PlayStation 4 Pro- og Xbox One X-versjonene. Resultatet ble at studioet endte opp med å offentlig beklage for hvor dårlig spillet tok seg ut på PlayStation 4 og Xbox One.

– Vil ikke nedprioritere PS4 og Xbox One

Far Cry 6.
Ubisoft

Grivel forteller videre at spillet skal kjøre med 60 bilder i sekundet i 4K-oppløsning på de nye konsollene, og at det er noe han ser på som en svært bra effekt av hoppet til PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

– Det betyr ikke at den forrige generasjonen blir nedprioritert på noen måte. Vi er veldig, veldig varsomme på det punktet, så vi skal gå mer i detalj og vise mer info snart. Men ja, vi vil passe på det på alle plattformer, både forrige konsollgenerasjon, den nye konsollgenerasjonen, PC, Statia, Luna og alt det der, forteller han videre i intervjuet.

Far Cry 6 kommer 7. oktober, til Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Stadia, Luna og Windows.

Spillet tar turen til den Cuba-inspirerte øya Yara som ligger i Karibien. Her får vi utforske både tropiske, fargerike områder, og nedbrutte bykomplekser, slik som hovedstaden Esperanza som lider under regimet.

Vi tar rollen som Dani Rojas, som henger seg på motstandsbevegelsen i Yara, og tar opp kampen mot diktator Antón Castillos.

LES OGSÅ: Far Cry 6 slippes i oktober – se to nye trailere »

Siste fra forsiden