Farming Simulator League

Farming Simulator pløyer seg inn i e-sporten - lanserer stor turnering

Nesten 2,5 millioner kroner i potten.

Bilde fra en turnering på AgriTechnica 2017.
Giants Software

Til sommeren starter Farming Simulator League. Det melder Esport Observer. En håndfull konkurranser gjennom 2017 og 2018 har plantet et frø for en ny storturnering.

Giants Software skal arrangere ti turneringer over hele Europa, som til slutt skal ende i et sluttspill på FarmCon, hvor deltagerne skal få dyrke interessen sin for landbruk og e-sport, og kjempe om en premiepott på nesten 2,5 millioner kroner.

Utvikleren fulgte miljøet

Farming Simulator League begynner til sommeren.
Giants Software

E-sport i Farming Simulator startet på grasrotnivå, ved at spillerne arrangerte konkurranser i stabling av høyballer. Etter å ha sett interessen for konkurransene satt Giants Software i gang arbeidet med å få en større turnering på beina. Sponsorer er lokket inn, og en egen modus er designet for å skape en strategisk og engasjerende tilnærming til Farming Simulator. Vi vet veldig lite om hvordan denne modusen skal spilles, utover at det er to lag á tre spillere som skal barke sammen.

Innledende konkurranser vil i tillegg til over nett, avholdes på store messer som Gamescom og Paris Games Week. Blant sponsorene finner vi blant annet store navn som Logitech og Intel.

Siste fra forsiden