Western-action fra Sverige

Fatshark kunngjør Lead & Gold

Snart blir vesten enda villere.

Den nystartede svenske spillutvikleren Fatshark har kunngjort Lead and Gold: Gangs of the Wild West. Det er ikke kunngjort hvilke plattformer spillet kommer til, men utviklerne har hatt digital distribusjon på PC og konsoll i tankene under utviklingen.

Lead and Gold: Gangs of the Wild West foregår i westerntiden, og lar deg oppleve alt fra dueller midt i en støvete nybyggerby til et intenst bankran.

Det gikk hardt for seg i ville vesten.

Spillet har et sterkt flerspillerfokus, og det ser ut som de fleste scenariene er designet for lagbasert kamp. Det blir imidlertid mulig å spille mot datastyrte lag, enten alene eller i samarbeid med andre.

Fatshark mener de vil sette nye grenser i forhold til presentasjon av nettdistribuerte spill, og hevder Lead and Gold vil komme med grafikk som kan hamle opp med den vi finner i de dyreste butikkspillene. Til å hjelpe seg bruker de Grins Diesel-motor, som vi husker fra Bionic Commando og Ghost Recon: Advanced Warfighter-spillene.

Stikk innom Fatsharks nettsted for mer informasjon. Lead and Gold vil forøvrig demonstreres på Gamescom i Tyskland, som går av stabelen hvert øyeblikk.

Siste fra forsiden